Cum sa incepi Dropshipping de la zero in Romania pe platforma Shopify cu TikTok Ads


Dacă ești interesat să începi o afacere de dropshipping în România și vrei să folosești platforma Shopify împreună cu TikTok Ads pentru a-ți promova produsele, ai nimerit în locul potrivit. În acest articol, vom explora pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a începe cu dreptul și a avea succes în această industrie în continuă creștere.

### Ce este Dropshipping?

Dropshipping-ul este o metodă de comerț electronic în care un magazin online nu deține stocul de produse pe care le vinde. În schimb, atunci când un client plasează o comandă, produsul este achiziționat de la un furnizor terț și livrat direct către client. Acest model de afacere elimină necesitatea de a investi în stocuri și gestiunea logistică, permițând antreprenorilor să se concentreze pe promovarea și vânzarea produselor.

### De ce Shopify și TikTok Ads?

Shopify este una dintre cele mai populare platforme de comerț electronic, oferind o gamă largă de funcționalități și integrări care facilitează gestionarea unui magazin online. Pe de altă parte, TikTok este una dintre cele mai rapide rețele de socializare în creștere, cu peste 800 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Folosind TikTok Ads, poți ajunge la o audiență vastă și diversificată, potențial transformând vizitatorii în clienți.

### Cum să începi Dropshipping pe Shopify în România

1. **Creează un cont Shopify**: Începe prin a-ți crea un cont pe platforma Shopify și configurează magazinul tău online. Poți alege un șablon personalizabil sau poți lucra cu un designer pentru a crea un aspect unic și profesionist.

2. **Alege-ți nișa și furnizorii**: Identifică o nișă de

Share your love